Πολιτική Eπιστροφών

 

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά, το προϊόν (τα προϊόντα) μπορεί να επιστραφεί για ανταλλαγή προϊόντος ή πίστωση καταστήματος ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας. Για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές, όλα τα είδη πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία. 

Το nisi διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που είναι μη εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών που περιγράφεται λεπτομερώς στο διαδίκτυο και στις οδηγίες επιστροφής που συνοδεύουν μια παραγγελία. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένων ή μη τυποποιημένων επιστροφών, το εμπόρευμα θα επιστρέφεται στη διεύθυνση αποστολής που αναφέρεται στην αρχική παραγγελία.

  • Ανταλλαγή προϊόντων

Τα προϊόντα μπορούν να ανταλλαγούν με διαφορετικό μέγεθος ή άλλο προϊόν.

  • Πίστωση καταστήματος

Η πίστωση καταστήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική παραγγελία εντός 6 μηνών από την επιστροφή.

  • Επιστροφή χρημάτων

Οδηγίες επιστροφής

Η πραγματοποίηση μιας επιστροφής ή ανταλλαγής είναι εύκολη. Απλά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και βεβαιωθείτε ότι θα μας στείλετε το προϊόν ή τα προϊόντα σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

 

Μπορείτε να στείλετε email στο nisijewels@gmail.com εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας με σημείωση επιστροφής.

Στη συνέχεια θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει το αίτημα επιστροφής και πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές αποζημίωσης. 

Επιβεβαιώστε τη μέθοδο αποζημίωσης που έχετε επιλέξει.

Καλέστε την εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής σας για να κανονίσετε την παραλαβή και σημειώστε ότι τα αντικείμενα πρέπει να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την επιβεβαίωση του αιτήματος. Το κόστος της επιστροφής αφορά τους πελάτες.

Μόλις παραλάβουμε και αποδεχτούμε το επιστρεφόμενο πακέτο σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας επιβεβαιώνοντας την παραλαβή της επιστροφής σας.