Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κέντρο διανομής μας στην Τήνο, Ελλάδα. Οι τιμές και τα τιμολόγια περιλαμβάνουν τον ισχύοντα επίσημο ελληνικό ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας) και είναι εκφρασμένα σε ευρώ.
Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε αποδοχή και διαθεσιμότητα και τα είδη που βρίσκονται στην τσάντα αγορών σας δεν είναι δεσμευμένα και μπορεί να αγοραστούν από άλλους πελάτες. Ο ποιοτικός έλεγχος που διενεργούμε πριν από την αποστολή μιας παραγγελίας ενδέχεται επίσης να μας εμποδίσει να στείλουμε ένα προϊόν που δεν πληροί τα ποιοτικά μας πρότυπα, οπότε θα ενημερωθείτε σχετικά.
Το Nisi Jewels προσφέρει προς πώληση προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα και είναι διαθέσιμα για αποστολή από το κέντρο διανομής μας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα προϊόν που δεν υπάρχει σε απόθεμα, μπορείτε να μας στείλετε e-mail και θα προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε μέσω e-mail εάν πρόκειται να το έχουμε ξανά σε απόθεμα και να σας ενημερώσουμε εντός 48 ωρών από τη στιγμή που το προϊόν θα είναι ξανά διαθέσιμο στην Ιστοσελίδα. Λάβετε υπόψη σας ότι, ενίοτε, ορισμένα προϊόντα που έχουν ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση ενδέχεται να εξαντληθούν και πάλι μέχρι να λάβετε το email μας.

Ορισμένα από τα προϊόντα μας ενδέχεται να είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν αιτήματος, πράγμα που σημαίνει ότι θα τα παραγγείλουμε βάσει της συγκεκριμένης παραγγελίας του πελάτη. Στην περίπτωση αυτή θα φέρουν την ετικέτα "Παραγγελία κατά παραγγελία". Τα προϊόντα που έχουν παραγγελθεί κατά παραγγελία δεν επιστρέφονται. Αυτό δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Ακύρωση ή αλλαγή παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας ή αλλαγή διεύθυνσης ή πληρωμής, μπορείτε να στείλετε email. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μέχρι τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω email. Μετά από αυτό το σημείο δεν είναι δυνατή καμία ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας σας.

Πληρωμή

Γίνονται δεκτοί οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

  • Viva Wallet

To Nisi Jewels καλωσορίζει πληρωμές από το Viva Wallet το οποίο δέχεται Visa, MasterCard, Visa Debit, Maestro Debit.

  • Τραπεζική κατάθεση

Επικοινωνήστε μαζί μας για αυτό τον τρόπο πληρωμής

  • IRIS 

Επικοινωνήστε μαζί μας για αυτό τον τρόπο πληρωμής

  • Με αντικαταβολή

Η αντικαταβολή είναι ένας τύπος μεθόδου πληρωμής όπου ο παραλήπτης (ο πελάτης) πραγματοποιεί την πληρωμή της παραγγελίας κατά τη στιγμή της παράδοσης και όχι εκ των προτέρων. Εάν ο αγοραστής δεν προβεί σε πληρωμή κατά τη στιγμή της παράδοσης, το προϊόν επιστρέφει στον πωλητή χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις από τον πελάτη. Διατίθεται μόνο στην Ελλάδα.