Σχετικά με εμάς

Το Nisi ιδρύθηκε το 2023 από την Ειρήνη Λεβαντή. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο  νησί της Τήνου, όπου δημιουργούνται όλες οι συλλογές της. Κάθε κομμάτι μπορεί να ξεχωρίσει ως μία εκλεπτυσμένη, μοναδική προσθήκη στη ζωή σας.

Το όραμα της εταιρείας είναι όλα τα κοσμήματα να παράγονται κάτω από τον ήλιο και κοντά στη θάλασσα. Η Ειρήνη, ως επικεφαλής σχεδιάστρια των συλλογών, εμπνέεται από την επιθυμία να χαρίζει αυτοπεποίθηση και ομορφιά στις γυναίκες που φορούν τα κομμάτια της. Φιλοδοξεί να αναδείξει τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, μέσα από το μυστήριο και την γοητεία που χαρακτηρίζει κάθε κοσμήμα της.

Οι σχεδιαστικές ικανότητες της πηγάζουν από τη σχέση της με τα υλικά, όπως το ασήμι και το χρυσό, καθώς και από την τέχνη, επηρεασμένη από την οικογένειά της, η οποία δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο.

Το Nisi συνδυάζει την κομψότητα, την πολυτέλεια και το ελληνικό πνεύμα. Κάθε κοσμήματος κατασκευάζεται στην Ελλάδα, με έμφαση στην ποιότητα του σχεδιασμού. Οι συλλογές κοσμημάτων διακρίνονται από όμορφα σχέδια και καθαρές γραμμές, οι οποίες εφαρμόζονται σε κάθε κομμάτι με μοναδικό τρόπο.